Office 365

Skolen abonnerer på Office 365. Office 365 giver mulighed for at gemme dokumenter online, samt at redigere dokumenter fra alle enheder. Der er mulighed for at sætte "Onedrive for Business" op til at synkronisere dokumenter mellem Windows/Macbook og Office 365, så der altid er en backup af dokumenterne på Office 365. Derudover gemmer Office 365 tidligere versioner og har en papirkurv, hvorfra slettede dokumenter kan genskabes.


Hovedsiden

Microsoft Office 2013

Alle elever og ansatte har adgang til at installere Microsoft Office 2013 på op til 5 computere - Office 2011 på Macbook. Med i installationspakken følger "Onedrive for Business, som kan sætte op til synkronisering af dokumenter fra computeren til Office 365.

Klik her for installationsvejledning til installation af Office på computeren

Klik her for installationsside til installation af OneDrive for Business på Macbook

Hvis der er problemer med at logge ind på OneDrive eller aktivere Office på Macbook, kan det være nødvendigt at ændre adgangskoden på Uni-login. Adgangskoden må gerne være det samme som før – hvis den nuværende adgangskode er kortere end 6 bogstaver kan du evt. sætte nuller bag ved. Der kan gå op til 10 min. før ændringen slår igennem på alle systemer.
Klik her for at skifte adgangskoden