Opslagstavlen

Kære Forældre.
    På vores sidste forældrerepræsentantskabsmøde brugte vi en del tid på en drøftelse om indeklima, luftudskiftning mm i klasserne. Et vigtigt punkt.

Fra skolens side er vi helt klar over, at der i perioder er varmt og også tung luft i nogle klasser. Skolens bygningsmasse er meget forskellig, derfor undersøger vi i øjeblikket hvilke muligheder der er for at forbedre hverdagen, og ikke mindst hvad er prisen for dette.
    Vi indhenter i øjebliket tilbud og viden på området, og i min budgetlægning for de kommende år, vil jeg lave et råderum til dette arbejde.

Hvad der ellers kom af gode ting fra mødet, kan læses i referatet der bliver lagt ud på intra i morgen fredag.

Bo Mehl Jørgensen
    Bo Mehl Jørgensen den 01-11-2018
    Kære forældre!
    Der vil i den kommende tid blive omdelt foldere fra Frederikssund Filmklub for Børn og Unge.

Af folderne vil det fremgå, hvilket program der er tiltænkt de forskellige årgange. Man kan dog godt tilmelde sig andre årgange end de foreslåede.

Det almindelige filmklub-program henvender sig 0.-7. klasse. Hvis ældre elever ønsker at deltage i dette, kan de få en folder hos mig.

Til 8.-9. klasse er der desuden et tilbud om en film-marathon-aften den 16.11.18, hvor aftensmad og sodavand er includeret i prisen.

Betalingsbetingelser fremgår af bagsiden af folderne.

Ved evt. tvivlsspørgsmål: Ring til Jørgen Wagner, formand for filmklubben: 23 26 01 93.

På vegne af filmklubben:
    Annette Orthmann